ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר עבות עם תפוחים ובצל
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו ארוחת ערב: פורצ'יני שפשף צלעות חזיר, ארוחת ערב: צלעות חזיר עם אבק קסמים, ו ארוחת ערב: צלעות חזיר עם רוטב דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ כל עודף שומן מן הצלעות ואת העונה בנדיבות עם מלח ופלפל. במחבת גדולה וכבדה מאוד (גדולה מספיק כדי להחזיק את הצלעות עם מקום פנוי, עדיף ברזל יצוק), לחמם את השמן על חום גבוה. ברגע שהוא מנצנץ וחם מאוד, מוסיפים את הצלעות בזהירות ומבשלים ללא הפרעה במשך כמה דקות לצרוב טוב, על 5 דקות. הסתובב וצרוב את הצד השני, ואז הסר את הצלעות לצלחת.
להפוך את החום בינוני נמוך מערבולת חמאה, ולאחר מכן להוסיף את התפוח והבצל. מבשלים עד הבצל הוא זהוב והתפוח מתרכך, 8-10 דקות, ואז deglaze המחבת עם הבירה או נוזל אחר. להחזיר את הצלעות למחבת ולבשל, מסתובב מדי פעם ומכסה עם הרוטב, במשך 5-10 דקות נוספות, עד הצלעות נעשות.
אם תרצה, להסיר את הצלעות ולהפוך את החום גבוה כדי לעבות את הרוטב.
מגישים את הצלעות עם רוטב עטוף מעליהם.