קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר עבות עם תפוחים ובצל

ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר עבות עם תפוחים ובצל
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו ארוחת ערב: פורצ'יני שפשף צלעות חזיר, ארוחת ערב: צלעות חזיר עם אבק קסמים, ו ארוחת ערב: צלעות חזיר עם רוטב דובדבנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ כל עודף שומן מן הצלעות ואת העונה בנדיבות עם מלח ופלפל. במחבת גדולה וכבדה מאוד (גדולה מספיק כדי להחזיק את הצלעות עם מקום פנוי, עדיף ברזל יצוק), לחמם את השמן על חום גבוה. ברגע שהוא מנצנץ וחם מאוד, מוסיפים את הצלעות בזהירות ומבשלים ללא הפרעה במשך כמה דקות לצרוב טוב, על 5 דקות. הסתובב וצרוב את הצד השני, ואז הסר את הצלעות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
להפוך את החום בינוני נמוך מערבולת חמאה, ולאחר מכן להוסיף את התפוח והבצל. מבשלים עד הבצל הוא זהוב והתפוח מתרכך, 8-10 דקות, ואז deglaze המחבת עם הבירה או נוזל אחר. להחזיר את הצלעות למחבת ולבשל, מסתובב מדי פעם ומכסה עם הרוטב, במשך 5-10 דקות נוספות, עד הצלעות נעשות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
אם תרצה, להסיר את הצלעות ולהפוך את החום גבוה כדי לעבות את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4
מגישים את הצלעות עם רוטב עטוף מעליהם.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.