קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות18
מגזין

ארוחת ערב הערב: קיץ פנצנלה

ארוחת ערב הערב: קיץ פנצנלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: Summer Panzanellan. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 517 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לך לחנות ותביא את באגט, מלח ופלפל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ארוחת ערב: Panzanella אספרגוס בגריל, ארוחת ערב: Farfalle עם קיץ סקווש, ו ארוחת ערב: קיץ מגניב Gazpacho (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור את 177°. ממיסים את החמאה במחבת חסינת תנור גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
יוצקים חצי שמן הזית, ולתת לו חם לרגע. כבה את החום, להוסיף את שום וקוביות לחם. לזרוק עד בשילוב. ואז מניחים בתנור ומבשלים 15 דקות, משליכים את הקוביות כל 5 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
מערבבים את העגבניות הקצוצות, חומץ בלסמי, ואת החצי השני של השמן. מערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מוסיפים את הלחם לקערה, מפזרים את הבזיליקום, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Piccini קיאנטי Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו