ארוחת ערב: זיטי אפוי
גשו לסופר וקנו מים, מלח ופלפל, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: זיטי עם ירקות שורש קלוי מחבת, ארוחת ערב הערב: פסה אפוי במלח למועד, ו ארוחת ערב: אמנון אפוי זנגביל וכוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 246°. בינתיים, לשפוך את כל פחית עגבניות לתוך בלנדר או מעבד מזון. תהליך עד העגבניות קצוץ בערך, לא מחית.
יוצקים את השמן למחבת בטוחה לתנור גדולה המוגדרת בחום בינוני גבוה.
מוסיפים את השום ופלפל אדום ומבשלים כ 1 דקה, או עד ריחני. לזרוק את העגבניות הקצוצות 1/2 כפית מלח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
יוצקים את המים, מערבבים, ולאחר מכן מוסיפים את הפסטה. הפעל את החום בחזרה עד בינוני גבוה. מבשלים עד הפסטה מכרז, על 15 דקות.
מוסיף את הקרם, פרמזן, ובזיליקום. מערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. ואז מפזרים את המוצרלה על גבי.
מניחים מחבת בתנור ומבשלים 10 עד 15 דקות, או עד הגבינה נמסה מעט השחמה.