קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

ארוחת ערב: טימין-שפשף צלעות חזיר עם פסטו

ארוחת ערב: טימין-שפשף צלעות חזיר עם פסטו
ארוחת ערב, צלעות חזיר עם פסטו עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 416 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. אם יש לך בזיליקום, עלים מ 1 חבורה טימין, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 284 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: פורצ'יני שפשף צלעות חזיר, ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר משופשפות בזיליקום עם נקטרינה-סלט גבינה כחול, ו ארוחת ערב: צלעות חזיר עם אבק קסמים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במכתש ועלי, מחץ יחד את עלי הטימין, 1 כפית מלח, 1 שן שום, וכמה טחנות של פלפל שחור (לחלופין, קוצצים הכל דק על קרש חיתוך). לאחר pulped לתוך משחה, להוסיף את גרידת לימון 1 כף שמן זית ומערבבים היטב. לשפשף את התערובת על צלעות החזיר ולתת להם לנוח במשך 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
צלעות חזירצלעות חזיר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
בינתיים, לנגב את המרגמה ולרסק את שאר 1/2 שן שום עם קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
מוסיפים את עלי הבזיליקום וממשיכים לדפוק כדי לעשות משחה (או דופק הכל במעבד מזון קטן). קילו או דופק בצנוברים ושמן זית, הוספת שמן נוסף במידת הצורך כדי ליצור משחה רופפת. ,
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מעבירים את הפסטו לקערה קטנה ומקפלים בפרמזן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מחממים מחבת גריל מחוררת מעל חום בינוני, ואז מוסיפים את צלעות החזיר. מבשלים עד זהב קרמל מבחוץ ועדיין עסיסי בתוך.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
6
הסר מהחום ולאפשר לנוח, ואז כפית את פסטו עליהם לשרת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.