ארוחת ערב: טימין-שפשף צלעות חזיר עם פסטו
ארוחת ערב, צלעות חזיר עם פסטו עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 416 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. אם יש לך בזיליקום, עלים מ 1 חבורה טימין, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 284 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: פורצ'יני שפשף צלעות חזיר, ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר משופשפות בזיליקום עם נקטרינה-סלט גבינה כחול, ו ארוחת ערב: צלעות חזיר עם אבק קסמים (מתכונים דומים).
הוראות
במכתש ועלי, מחץ יחד את עלי הטימין, 1 כפית מלח, 1 שן שום, וכמה טחנות של פלפל שחור (לחלופין, קוצצים הכל דק על קרש חיתוך). לאחר pulped לתוך משחה, להוסיף את גרידת לימון 1 כף שמן זית ומערבבים היטב. לשפשף את התערובת על צלעות החזיר ולתת להם לנוח במשך 10-15 דקות.
בינתיים, לנגב את המרגמה ולרסק את שאר 1/2 שן שום עם קמצוץ של מלח.
מוסיפים את עלי הבזיליקום וממשיכים לדפוק כדי לעשות משחה (או דופק הכל במעבד מזון קטן). קילו או דופק בצנוברים ושמן זית, הוספת שמן נוסף במידת הצורך כדי ליצור משחה רופפת. ,
מעבירים את הפסטו לקערה קטנה ומקפלים בפרמזן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מחממים מחבת גריל מחוררת מעל חום בינוני, ואז מוסיפים את צלעות החזיר. מבשלים עד זהב קרמל מבחוץ ועדיין עסיסי בתוך.
הסר מהחום ולאפשר לנוח, ואז כפית את פסטו עליהם לשרת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.