ארוחת ערב: כרוב ניצנים מטוגנים עם בייקון, צימוקים זהובים ופסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: כרוב ניצנים מטוגנים עם בייקון, צימוקים זהובים פסטן. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 894 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צימוקים זהובים, כרוב ניצנים, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: פסטה עם צ'ארד שוויצרי מוקפץ, צימוקים מוזהבים, צלפים, כרוב ניצנים מוקפץ עם בייקון וצימוקים זהובים, ו כרוב ניצנים עם צימוקים זהובים.
הוראות
מוסיף את הבייקון ושמן זית למחבת גדולה שאינה מקל להגדיר על חום בינוני. Sauté עד הבייקון הוא כמעט פריך, על 5 דקות.
הסר את הבייקון ולנקז על כמה מגבות נייר.
לזרוק את כרוב הניצנים ואת שאלוט ומבשלים בשומן בייקון, ערבוב מדי פעם, במשך כ 5 דקות. כרוב הניצנים צריך להתחיל חום.
יוצקים את המרק ואת ורמוט, ומפזרים את הצימוקים. להביא מחבת לרתיחה, dislodging כל חתיכות השחמה על הקרקעית עם כף עץ. להפחית לרתיחה, כיסוי, ומבשלים עד נבטים הם במכרז, על 10 עד 15 דקות.
מוסיף את הבייקון בחזרה למחבת רק כדי לחמם אותו.
בינתיים, לבשל את הפסטה על פי ההוראות על הקופסה. כאשר אל דנטה, להעביר את הפסטה למחבת ומבשלים על חום גבוה במשך 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מגררים קצת פרמזן למעלה, ומגישים.