קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות36
מגזין

ארוחת ערב: כרוב ניצנים מטוגנים עם בייקון, צימוקים זהובים ופסטה

ארוחת ערב: כרוב ניצנים מטוגנים עם בייקון, צימוקים זהובים ופסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: כרוב ניצנים מטוגנים עם בייקון, צימוקים זהובים פסטן. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 894 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צימוקים זהובים, כרוב ניצנים, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: פסטה עם צ'ארד שוויצרי מוקפץ, צימוקים מוזהבים, צלפים, כרוב ניצנים מוקפץ עם בייקון וצימוקים זהובים, ו כרוב ניצנים עם צימוקים זהובים.

הוראות

1
מוסיף את הבייקון ושמן זית למחבת גדולה שאינה מקל להגדיר על חום בינוני. Sauté עד הבייקון הוא כמעט פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר את הבייקון ולנקז על כמה מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
לזרוק את כרוב הניצנים ואת שאלוט ומבשלים בשומן בייקון, ערבוב מדי פעם, במשך כ 5 דקות. כרוב הניצנים צריך להתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
4
יוצקים את המרק ואת ורמוט, ומפזרים את הצימוקים. להביא מחבת לרתיחה, dislodging כל חתיכות השחמה על הקרקעית עם כף עץ. להפחית לרתיחה, כיסוי, ומבשלים עד נבטים הם במכרז, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
נבטיםנבטים
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיף את הבייקון בחזרה למחבת רק כדי לחמם אותו.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בינתיים, לבשל את הפסטה על פי ההוראות על הקופסה. כאשר אל דנטה, להעביר את הפסטה למחבת ומבשלים על חום גבוה במשך 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מגררים קצת פרמזן למעלה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'