ארוחת ערב: כריך אוטוסטרדה
אם יש לכם תחליף בולוניה, סלמי, מיובאים פרובולונה בגילאי 1/16 אינץ', וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסלמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלמי קינוח שוקולד כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ארוחת ערב: כריך רובן, ארוחת ערב הערב: כריך דאגווד, ו ארוחת ערב: כריך סרטן ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה חצי פרוסות הלחם בצד אחד, ולהניח אותם בצד חמאה למטה על קרש חיתוך.
הנח חצי מהגבינה על הפרוסות, ואז לפזר את הפלפלים על הגבינה.
שכבת הבשר על הגבינה: מורטדלה, ואז כוס קפה, ואז סלמי, ואז פרושוטו.
שכבת הגבינה הנותרת, ולאחר מכן העליון עם שאר הלחם, החמאה בחוץ.
מחממים מכבש פניני או מחבת גריל מרופדת ומניחים את הכריכים (בישול בקבוצות במידת הצורך) בפנים או למעלה. אם משתמשים במחבת גריל, לשקול את הכריך עם מחבת כבדה, כגון ברזל יצוק. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד הלחם הוא זהב פריך, ואז להעיף לבשל את הצד השני.
חותכים את הכריכים באלכסון ומגישים עם סלט קטן,אם תרצה.