קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

ארוחת ערב: לינגוויני עם עגבניות ירושה, צלפים, אנשובי וצ'ילה

ארוחת ערב: לינגוויני עם עגבניות ירושה, צלפים, אנשובי וצ'ילה
הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו ירושה עגבניות גבינת עיזים עם אנשובי, זיתים וצלפים, ארוחת ערב: רוטב עגבניות עם צנוברים, צלפים, זיתים וצימוקים, ו ארוחת ערב: צ'ילה-מרק עגבניות עם כמון וקינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. אם משתמשים בלינגוויני מיובש, מוסיפים עכשיו ומבשלים על פי ההוראות שעל האריזה; אתה אמור להיות מסוגל לבשל את הרוטב בתוך פרק הזמן שלוקח לפסטה לבשל. אם משתמשים בלינגוויני טרי, המתינו.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
בינתיים, טוסט פירורי הלחם במחבת יבשה גדולה להגדיר מעל חום בינוני. לזרוק מדי פעם, ומבשלים עד שהם משחימים קלות. (בישלתי את שלי קצת יותר מדי זמן.) להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים את כף אחת של שמן זית למחבת גדולה המוגדרת על אש בינונית. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את השום הפרוס ומבשלים עד להשחמה קלה, אחת עד שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
אם משתמשים בלינגוויני טרי, הגיע הזמן להוסיף את הפסטה למים הרותחים. לבשל עד אל דנטה, כשתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
6
מוסיף את עגבניות חתוכות לקוביות, אנשובי, צלפים, וקורט של מלח למחבת. מערבבים היטב, ומבשלים עד הרוטב התעבה, כשתי דקות. כבה את החום, והוסף את הפטרוזיליה ושמן זית כתית. מערבבים היטב. לטעום ולהוסיף יותר מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
כאשר או פסטה יבשה או טרי הוא אל דנטה, להעביר אותו עם זוג מלקחיים ישירות מן הסיר למחבת. לזרוק היטב. מחלקים את הפסטה בין ארבע צלחות, ומעל כל אחד עם קומץ של פירורי לחם. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר