ארוחת ערב: לינגוויני עם שרימפס צלוי הדר
אם יש לכם פלפל, מלח, לינגוויני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: לינגוויני עם שרימפס וקישואים לתינוקות, ארוחת ערב: סלט שרימפס ופלפלים קלויים, ו ארוחת ערב: רמפות עם לינגוויני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 260°. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
בקערה קטנה, לשלב שמן זית, שידות, ומיצים. מתבלים לפי הטעם במלח, ואז מוסיפים שרימפס וזורקים למעיל.
לבשל פסטה עד אל דנטה, הזמנת 1 כוס מים בישול פסטה לפני ניקוז.
בינתיים, על תבנית אפייה גדולה, להפיץ את השרימפס בשכבה אחת. צלוי עד רק מבושל אם כי, 6-8 דקות.
הסר את השרימפס מהמחבת, שומר את המיצים.
להחזיר פסטה מבושלת לסיר שלה. לגרד את מיצי הקלייה לתוך הסיר יחד עם קצת מי פסטה. על אש נמוכה, לבשל עד מי הפסטה משלב עם מיצי קלייה כדי ליצור רוטב. ברגע האחרון, להוסיף את השרימפס ולזרוק לשלב.
מגישים בקערות עמוקות, רחבות עם פלפל שחור טרי.