ארוחת ערב: מרק עגבניות וחצילים קלוי
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם שיני שום, מלח ופלפל, עגבניות שזיפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: פסטה עם חצילים ועגבניות קלויים, ארוחת ערב: מרק עגבניות טרי עם ממרח אבוקדו קלוי, ו ארוחת ערב: לחם ומרק עגבניות.
הוראות
מחממים התנור ל 218°. בינתיים, לזרוק את העגבניות, גזר, ושום עם 2 כפות שמן, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
פרושים על תבנית אפייה גדולה, הקפד לשמור על הצד לחתוך עגבניות למטה.
לזרוק את החצילים, חומוס, אבקת קארי עם 2 כפות שמן, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מורחים את התערובת על תבנית אפייה נפרדת.
מניחים את שני גליונות האפייה לתנור ומבשלים במשך 45 דקות. מערבבים שניהם על באמצע הדרך.
הסר את שני גיליונות האפייה מהתנור. לקלף את העור מן העגבניות. לזרוק את כל התוכן מתוך תבנית אפייה עם עגבניות לתוך בלנדר. תהליך עד חלקה.
יוצקים את התערובת לתוך סיר גדול.
הוסף את התוכן מגיליון האפייה השני לסיר הגדול. דק את המרק עם 3 כוסות מים. להפוך את החום בינוני ולהביא לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. ואז לכבות את החום. מצקת לתוך קערות, ומגישים עם כוסברה וקצת לחם כפרי.