ארוחת ערב: מרק עגבניות טרי עם ממרח אבוקדו קלוי
ארוחת המתכון הערב: מרק עגבניות טרי עם ממרח אבוקדו תירס קלוי מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו כוסברה, פלפל, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו מרק זול למדי עבור סתיו. מתכונים דומים: ארוחת ערב: ריזוטו עגבניות קלוי עם מוצרלה טרייה, ארוחת ערב: מרק עגבניות וחצילים קלוי, ו ארוחת ערב הלילה: מרק תירס קרמי עם Poblano קלוי צ'ילה.
הוראות
מוסיף את העגבניות למעבד מזון או בלנדר, ומעבד עד חלקה מאוד. בעוד עדיין פועל, לאט לטפטף בכוס של שמן זית¼. לאחר התערובת יש emulsified, טפטוף בחומץ.
יוצקים את התערובת לתוך קערה, ומתבלים עם מלח ופלפל. מערבבים היטב. מכסים בניילון נצמד ומחביאים במקרר עד שיתקרר.
עבור ממרח אבוקדו תירס קלוי: בעוד המרק הוא מצמרר, להתאים מתלה למצב באמצע ולחמם מראש את התנור ל 400°. מכסים תבנית אפייה גדולה בנייר כסף, ולאחר מכן להפיץ את גרעיני התירס על זה.
לטפטף את התירס עם שמן זית ולאחר מכן מתבלים במלח וכמה סדקים של פלפל. כאשר התנור מוכן, מעבירים את הסדין לתנור ומבשלים עד שהתירס הוא חום זהוב, כ -15 דקות.
בינתיים, לשלב את הבצל האדום, כוסברה, מיץ ליים טרי, חלפיניו, ואבוקדו בקערה בגודל בינוני. כאשר התירס מוכן, להוסיף אותו לקערה, ולזרוק בעדינות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מצקת 1 ½ כוסות של מרק עגבניות טרי לארבעה קערות.
מוסיפים ערימה של ממרח אבוקדו תירס לכל אחד, ומקשטים עם עלי הכוסברה.