ארוחת ערב: נקניק איטלקי חריף עם פלפלים כריך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 668 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-49 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם לחמניות hoagie, אורגנו, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ארוחת ערב: ריגטוני אפוי עם נקניק איטלקי וברוקולי רבה, ארוחת ערב: נקניק איטלקי עם בצל קרמל, חרדל וג'ירדינריה, ו כריך נקניק איטלקי וסנדוויץ ' פונטינה עם בצל, פלפלים, שומר ועגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים את השמן למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את הנקניקיות, ומבשלים במשך כמה דקות בכל צד עד שהם משחימים היטב. תניח את הנקניק בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
מוסיפים את החמאה יחד עם הבצל האדום, פלפלים, אורגנו ובזיליקום. מתבלים בקמצוץ מלח ופלפל. מבשלים כ 5 עד 7 דקות, או עד הבצלים רכים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
יוצקים את היין למחבת, מוסיפים את הנקניק בחזרה, מכסים, והופכים את החום בינוני נמוך. מבשלים במשך כ 15 דקות, או עד הנקניקיות מבושלות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מגישים את הנקניקיות בלחמניות hoagie, העליון עם הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Spalletti Kianti D. O. C. G. (). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.