ארוחת ערב: נקניקיות סיידר עם מרווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: נקניקיות סיידר מטוגן עם מרווה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 514 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-70 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם סיידר תפוחים, פולנטה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: צלעות חזיר צלויות סיידר קשה, ארוחת ערב: נקניקיות במחבת עם ענבים, ו ארוחת ערב: נקניקיות איטלקיות קלויות עם ענבים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה (12 אינץ') גדולה מספיק כדי להחזיק את הנקניקיות בנוחות, מחממים שמן זית על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים נקניקיות ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד שהם חום זהוב עמוק. באמצע הבישול, מוסיפים בצל למחבת וזורקים כדי לצפות אותם בשמן.
מוסיפים סיידר, עלי מרווה וקורט של מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים די מהר עד סיידר מפחית לזיגוג ומצפה את החלק האחורי של כף, על 30 דקות.
בינתיים, להביא מים לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה.
לטאטא בפולנטה בזרם איטי, מתבלים במלח ופלפל, וחוזרים לרתיחה. הפוך חום נמוך ומבשל עד שהמים נספגים ופולנטה רכה מאוד. מערבבים ב צ ' דר ועונה לפי הטעם.
מחלקים פולנטה בין קערות העליון עם נקניקיות ובצל. כפית את המחבת נוזלי על גבי הנקניקיות ומגישים מיד.