ארוחת ערב: סטייק טליאטה עם ארוגולה
ארוחת ערב: סטייק טליאטה עם ארוגולן נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 2 מנות. במנה עיקרית זו יש 529 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם לימון, מלח ים ופלפל, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו ארוחת ערב הערב: סלט סטייק עם רוטב בלסמי וארוגולה נבולה, ארוחת ערב: שעועית ירוקה עם ארוגולה, ו ארוחת ערב: שרימפס ודגנים עם ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר גריל על חום גבוה, או למקם מחבת ברזל על חום גבוה.
כאשר חם מאוד, העונה סטייק עם הרבה מלח ופלפל. אם באמצעות מחבת ברזל, יוצקים 1 כפית שמן קנולה במחבת, אם באמצעות הגריל ואז למקם ישירות על הסורגים. מבשלים 4 דקות בצד. להפריש ולתת את שאר הבשר במשך 5 דקות.
פורסים את הסטייק כנגד התבואה.
מניחים את הבשר על מגש עם ארוגולה בצד.
לטפטף קצת שמן זית על הבשר וארוגולה, יחד עם קומץ רוזמרין. לסחוט קצת מיץ לימון על ארוגולה ולהגיש.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.