קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

ארוחת ערב: סטייק עם חמאת אנשובי

ארוחת ערב: סטייק עם חמאת אנשובי
ארוחת ערב: סטייק עם חמאת אנשובי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 47 גר' של חלבון, 60 גרם של שומן, וסך הכל 720 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכי לחנות וקחי אנשובי, שום, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ארוחת ערב הלילה: בקלה עם טרגון-פירורי לחם אנשובי, ארוחת ערב: רוטב עגבניות עם פטריות ואנשובי, ו ארוחת ערב הלילה: סטייק חצאית עם רוטב סטייק תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את הסטייקים בנדיבות עם מלח כשר ומניחים בצד לפחות 40 דקות להם לבוא לטמפרטורת החדר ולספוג את המלח (אם הזמן אינו מאפשר, לא מלח אותם עד ממש לפני הבישול).
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2
שלב את השום, אנשובי, מלח ושמן זית במכתש ועלי ומחית למשחה חלקה (או לרכך את החומרים יחד על קרש חיתוך, מועך עם הצד של סכין כדי ליצור משחה).
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בשר טחוןבשר טחון
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מוסיפים את הפטרוזיליה וטוחנים עם העלי עד בשילוב טוב עם השום והאנשובי.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
4
מערבבים בחמאה וכמה טחנות של פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
5
ללטף את הסטייקים מאוד יבשים עם מגבות נייר. הכינו גריל חם ושפשפו שמן על הסורגים (או חממו את השמן במחבת גדולה וכבדה עם מקום נרחב לסטייקים על אש גבוהה עד לעישון). מבשלים את הסטייקים במשך 3-5 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר, בהתאם לעובי.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
הסר את הסטייקים מן הגריל או מחבת ומיד כפית את החמאה עליהם. לאחר שנתן להם לנוח במשך 5-7 דקות, פרוסה ומגישה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.