זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך עלי בזיליקום, עלי נענע, מלח ים ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ארוחת ערב: סלט חומוס במרינדה, ארוחת ערב: תרד, אפונה וסלט גבינת פטה, ו ארוחת ערב: סלט ענבים ופטה עם רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הבצל, צ ' ילי ועגבניות עם המיץ שלהם לקערה. להתלבש עם רוב מיץ לימון ושמן זית לפי הטעם (כשלוש פעמים כמו מיץ לימון), ולאחר מכן מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
במחבת קטנה, לטפטף קצת שמן זית על אש בינונית ולהוסיף את החומוס. מבשלים במשך כמה דקות עד חם קרמי רק מתחיל צבע.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים אותם לקערה ומאפשרים להשרות ולקרר.
4
לאחר מקורר, לזרוק את עשבי תיבול העונה שוב לטעום, הוספת כל מיץ לימון הנותרים במידת הצורך.