ארוחת ערב: סלט חומוס עם פטה ונענע
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך עלי בזיליקום, עלי נענע, מלח ים ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ארוחת ערב: סלט חומוס במרינדה, ארוחת ערב: תרד, אפונה וסלט גבינת פטה, ו ארוחת ערב: סלט ענבים ופטה עם רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הבצל, צ ' ילי ועגבניות עם המיץ שלהם לקערה. להתלבש עם רוב מיץ לימון ושמן זית לפי הטעם (כשלוש פעמים כמו מיץ לימון), ולאחר מכן מתבלים עם מלח ופלפל.
במחבת קטנה, לטפטף קצת שמן זית על אש בינונית ולהוסיף את החומוס. מבשלים במשך כמה דקות עד חם קרמי רק מתחיל צבע.
מוסיפים אותם לקערה ומאפשרים להשרות ולקרר.
לאחר מקורר, לזרוק את עשבי תיבול העונה שוב לטעום, הוספת כל מיץ לימון הנותרים במידת הצורך.
מגישים עם גבינת פטה רופף התפורר על גבי.