ארוחת ערב: סלט עוף חם עם ארוגולה, צלפים וצנוברים
ארוחת ערב: סלט עוף חם עם ארוגולה, צלפים וצנוברים נטול גלוטן,, ו מנה עיקרית. מתאים ל-2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 128 גרם חלבון 94 גרם של שומן, וסך הכל 1409 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו צנוברים, עוף צלוי, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. נסו ארוחת ערב: רוטב עגבניות עם צנוברים, צלפים, זיתים וצימוקים, ארוחת ערב הערב: פסטה עם טונה, צנוברים, זרעי שומר, צלפים ולימון, ו ארוחת ערב: סלט פלפל אדום קלוי עם רוטב בייקון וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החרדל, חומץ יין אדום, ו 1/4 כפית מלח בקערה. לאט לאט לטאטא בשמן הזית. תניח בצד.
לזרוק את צנוברים במחבת קטנה להגדיר על חום בינוני גבוה. טוסט במשך דקה בערך, ערבוב מדי פעם. תוודא שהם לא ישחירו.
לחמם את העוף במחבת קטנה או במיקרוגל. לזרוק עם 1 כף של ההלבשה.
מוסיפים את הארוגולה לקערה גדולה. לזרוק עם 1/2 של ההלבשה. לטעום קצת ארוגולה ולהוסיף רוטב יותר אם הוא צריך את זה. נחלק את הארוגולה בין שתי קערות. למעלה עם עגבניות פרוסות, צנוברים קלויים, צלפים, פרמזן מגולח ועוף מחומם. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.