ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה קלוי עם מיונז Poblano
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: סלט תפוחי אדמה קלוי עם מיונז Poblano. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח ופלפל כשר, בצל ירוק, צ'ילי poblano, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכון זה מ רציני אוכל יש 21 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: סלט תפוחי אדמה צלוי עם סטייק בגריל, ארוחת ערב הלילה: קרמה דה צ'ילה Poblano (קלוי צ' ילה Poblano מרק), ו ארוחת ערב הלילה: מרק תירס קרמי עם Poblano קלוי צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב באמצע ולחמם מראש את התנור ל 191°. לזרוק תפוחי אדמה בצד אחד של מחבת צלייה וטפטוף עם שמן צמחי. מתבלים במלח ופלפל. צלי במשך 10 דקות.
הסר את תבנית האפייה מהתנור. לזרוק את poblanos ושום עם קצת יותר שמן צמחי ומניח בצד השני של גיליון האפייה.
מוסיפים את הבצל הירוק על גבי תפוחי האדמה החדשים.
מניחים בחזרה בתנור ומבשלים עד תפוחי האדמה במכרז, poblanos הם באופן שווה blistered, ואת השום הוא רך, על 20 דקות.
לקלף את העור מושחר מן poblanos, ולהשליך את הזרעים והגבעולים. קוצצים את poblano ומניחים חצי בבלנדר יחד עם השום הקלוי, חלמון ביצה, חומץ, ו 1/2 מלח כפית. להתמזג עד חלקה. בעודם רצים, טפטוף איטי בשמן הזית.
לזרוק תפוחי אדמה, בצל ירוק, כוסברה, ושאר צ ' ילה קלויה לקערה בינונית.
מוסיפים חצי כוס מיונז poblano ומערבבים עד מצופה היטב.