ארוחת ערב: ספגטי עם סרטן, צ'ילה, ונענע
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? ארוחת ערב הערב: ספגטי עם סרטן, צ'ילה, ונענע יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 642 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-60 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, שאלוט, חלפיניו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במטבעה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מנטה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: ספגטי עם טימין-מחית סלרי צ'ילה, ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ו ארוחת ערב הלילה: קרמה דה צ'ילה Poblano (קלוי צ' ילה Poblano מרק) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הספגטי על פי ההוראות על הקופסה.
בינתיים, להמיס 1 כף החמאה במחבת גדולה להגדיר מעל חום בינוני.
מוסיפים את jalapeños ו shallots. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים במשך שלוש דקות, או עד מכרז.
כאשר הפסטה נעשית, להעביר עם זוג מלקחיים למחבת. להפוך את החום גבוה, להוסיף את שאר החמאה, ואת בשר הסרטן. מבשלים לרגע כדי לחמם את הסרטן, ולאחר מכן להוסיף את המנטה ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל כדי לטעום ולהגיש.