ארוחת ערב: עוגת אורז קלויה
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון נטול לקטוז, וצמחוני 603 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 47 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן canolan, רוטב סויה, זרעי שומשום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו ארוחת ערב: מערבבים אורז מטוגן עם רוטב גוצ'וג'אנג, ארוחת ערב: אורז עם במיה, ו ארוחת ערב: אורז ירוק עם פיסטוקים (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת יצוק-יון 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד עישון קל.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד בצל מתחיל חום, על 10 דקות. מתבלים במלח ומפחיתים את החום לרמה בינונית-נמוכה. המשך בישול, ערבוב מדי פעם עד קרמל עשיר, כ -30 דקות יותר. התאם חום לפי הצורך כדי למנוע צריבה.
בינתיים, להכין את רוטב הדרקון.
מערבבים מים וסוכר בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מערבבים כל הזמן עד הסוכר הוא מומס ואז להסיר מן החום.
בואו להתקרר במשך דקה אחת, ואז מערבבים בssamjang עד מומס.
מוסיפים סויה, חומץ שרי ושמן שומשום.
עבור עוגות אורז, יוצקים מירין ומרק לתוך סיר כבד תחתית גדול ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית בינוני גבוה ומבשלים עד מעובה קלות, כשתי דקות.
מוסיפים רוטב דרקון אדום, מפחיתים את החום למדיום ומבשלים עד מבריק ועבה, כשש דקות.
מוסיפים בצל קלוי ומערבבים היטב.
בינתיים, לנקות מחבת ברזל, ולחזור לתנור.
הוסף שתי כפות שמן קנולה וחום מעל חום בינוני גבוה עד רק מתחיל לעשן.
מוסיפים עוגות אורז ומפחיתים את החום עד בינוני. מבשלים עד חום בהיר מכל הצדדים, על 3 דקות לכל צד.
לזרוק עוגות אורז עם רוטב.
מקשטים עם שומשום ובצלצלים.