ארוחת ערב: עוף בספל התה של דוד לאנג
לך לחנות ותביא פלפל סצ'ואן, ציר עוף, חומץ אורז ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו ארוחת ערב: בון בון צ'יקן, ארוחת ערב: בריק צ'יקן, ו ארוחת ערב הלילה: עוף משתק וחם (מא לה זי ג'י) (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד אניס כוכב, רוטב סויה, חומץ אורז, סוכר, יין אורז בקערה בגודל בינוני. תניח בצד.
מניחים ווק גדול מעל חום גבוה. כאשר הוא מתחיל לעשן, לשפוך שמן. מערבולת שמן סביב, ולאחר מכן להוסיף רגלי עוף צד העור למטה. התאם חום בינוני גבוה ומבשל ללא הפרעה עד שהם השחמה, 3 עד 4 דקות. הפוך את רגלי העוף, והוסף שום וג ' ינג ' ר. המשך בישול עד הצד השני הוא השחמה, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים פלפל סצ ' ואן, תערובת רוטב סויה, ומניות עוף. לזרוק חתיכות עוף עם רוטב. הפעל חום גבוה ולהביא לרתיחה. לאחר מכן לכסות את העבודה, להפחית את החום נמוך, ומבשלים עד מיצים לרוץ ברור ברגליים, על 10 דקות.
הסר את הרגליים ולהניח בצד על צלחת.
להפוך את החום בינוני גבוה, ולהפחית את הרוטב עד שזה בעדינות מצפה את הגב של כף, ערבוב לעתים קרובות.
מגישים רגלי עוף ברוטב. זוג עם אורז לבן או ברוקולי.