ארוחת ערב: עוף בפרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: עוף פרמזן. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 802 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 46 אוהדים. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, חזה עוף, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. נסו ארוחת ערב הערב: מכרזי עוף פרמזן, ארוחת ערב הלילה: קציצות עוף עם רוטב פרמזן שמנת, ו ארוחת ערב: אספרגוס עם ביצה מטוגנת ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
ראשית, להביא סיר גדול של מים לרתיחה. אז תתחיל עם הרוטב.
יוצקים 1/4 כוס שמן הזית לתוך סיר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 15 שניות. לזרוק את העגבניות, יחד עם בזיליקום מיובש, אורגנו מיובש, סוכר, קמצוץ של מלח ופלפל. להפחית את החום לרתיחה ולבשל במשך 10 עד 12 דקות, או עד שזה התעבה יפה.
בעוד הרוטב מתבשל, פרוס כל חזה עוף בחצי אופקית, כך שאתה בסופו של דבר עם ארבע מנות בערך 4 אונקיה של עוף. כל אחד צריך להיות בעובי של 1/4 אינץ'.
לפצח את הביצה לתוך מחבת עוגה קטנה או צלחת אפייה, להוסיף 1/4 כפית מלח, ולהכות עד בשילוב. במחבת עוגה קטנה אחרת או בתבנית אפייה, משלבים את פירורי הלחם, 1/4 כפית מלח, וכמה סדקים של פלפל.
טובלים את אחד קציצות העוף לתוך המכות, ולאחר מכן לתוך פירורי הלחם. זרוק למעיל.
מניחים אותו על מתלה חוט להגדיר מעל מחבת גדולה, ולחזור על תהליך עם cutlets אחרים.
יוצקים את שאר שמן הזית למחבת גדולה המוגדרת בחום בינוני-גבוה. כאשר השמן רק מתחיל להבהב, להוסיף את cutlets. כולם צריכים להתאים בשכבה אחת. לבשל במשך 5 עד 6 דקות, מרפרף באמצע. לשטוף את המדף בזמן שאתה מבשל את cutlets, ויבש. הגדר את cutlets מבושל על מתלה חוט ניקה.
מוסיפים את הפסטה יחד עם 2 כפיות מלח למים הרותחים. לבשל על פי ההוראות על הקופסה.
לנקז כאשר נעשה ולהניח בצד.
למעלה כל קציצה עם רבע מוצרלה ופרמזן.
מניחים מתלה תיל להגדיר על המחבת תחת המטגן, על 4 עד 5 אינץ ' מלמעלה, ו לצלות במשך כ 2 עד 3 דקות, או עד הגבינה הוא משחיתם יפה תוסס.
מחלקים את הספגטי לארבע מנות וצלחת. מעל כל אחד עם קציצה ועזרה נדיבה של הרוטב.