ארוחת ערב: עוף מוקפץ עם זיתים, צלפים ולימונים קלויים
ארוחת ערב: עוף מוקפץ עם זיתים, צלפים ולימונים קלויים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 582 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חצאי חזה עוף, זיתים, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף מוקפץ עם זיתים, צלפים ולימונים קלויים, ארוחת ערב: עוף צלוי במחבת עם זיתים, צלפים ורמוט, ו עוף מוקפץ עם זיתים, צלפים ולימונים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פיסת נייר קלף על תבנית אפייה, ומטפטפים קצת שמן זית על גבי. לזרוק את פרוסות לימון על בשכבה אחת.
טפטוף קצת יותר שמן זית על גבי הפרוסות ומפזרים מלח ופלפל. הגדר את תבנית האפייה בתנור ומבשלים 20 דקות.
הסר את המחבת כאשר הלימונים החלו להשחים.
בעוד הלימונים נצלים, מניחים מחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים את התרד ללא כל שמן, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד נבול. זה צריך לקחת בערך 2 דקות.
למחוק את המחבת עם מגבת נייר, להפוך את החום בינוני, ולהוסיף את פירורי הלחם. לבשל אותם במשך כ 2 דקות עד קלוי יפה. לאחר מכן מוסיפים את התרד למחבת, מתבלים עם קמצוץ מלח ופלפל ומבשלים דקה נוספת. תניח בצד.
יוצקים שתי כפות שמן למחבת גדולה להגדיר על חום גבוה. יבש את שדי העוף ולאחר מכן מתבלים במלח ופלפל. לדלות אותם בקמח, מתנער כל עודף, ולאחר מכן מקום במחבת. לבשל במשך כ 6 דקות, פונה באמצע, עד חום זהוב משני הצדדים.
לזרוק את הזיתים, צלפים, ואת המניה. מבשלים כחמש דקות, או עד שהרוטב מצטמצם בשני שלישים.
מניחים את הלימונים הקלויים על גבי העוף, מפזרים קצת פטרוזיליה, ומוסיפים את החמאה לקוביות. מבשלים לרגע עד העוף מבושל כראוי.
מניחים חצי חזה עוף על גבי כמה תרד כפית את הרוטב על גבי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.