ארוחת ערב: עוף פריזאי
אף פעם לא יכולים להיות לך יותר מדי מתכונים, אז תן ארוחת ערב הערב: עוף פריזאי לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם ורמוט, חלב, חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב: בון בון צ'יקן, ארוחת ערב: עוף a la Diable, ו ארוחת ערב: בריק צ'יקן.
הוראות
הניחו את השדיים על קרש חיתוך והשתמשו בסכין חדה במקביל ללוח החיתוך כדי לחתוך אותם (בזהירות) כמעט כל הדרך לחצי, תוך השארת בערך 1/2 אינץ ' מחובר. לפתוח את השדיים כמו ספר ולכסות בניילון נצמד. בעדינות לדפוק אותם עם פטיש בשר או מחבת כבדה למדים, עובי 1/4 אינץ'. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל.
בקערה רדודה, לטאטא את החלב והביצים, ולהפיץ את הקמח על צלחת.
מחממים 2 כפות חמאה במחבת גדולה עד שהקצף שוכך. לדלות את חזה העוף בקמח, לנער את העודף, ואז לטבול אותם בביצה ולהעביר למחבת. מבשלים עד הזהב, 2-3 דקות לכל צד, בקבוצות לפי הצורך (להוסיף כף נוספת של חמאה לפי הצורך).
מעבירים את העוף לצלחת מעוטרת בנייר כסף, או לתנור חם, ולאחר מכן מוסיפים את הוורמוט ומיץ לימון למחבת הטחון. להגדיל את החום לגרד כל חתיכות משחימים, ואז העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל. להפחית במשך דקה בערך (כמחצית) ואז לטאטא את 4 כפות הנותרים של חמאה בחתיכות.
מוסיפים את הפטרוזיליה לשניות האחרונות.
מגישים את העוף עם הרוטב נשפך על זה.