ארוחת ערב: עוף שטוח עם ויניגרט עגבניות-זעפרן על ארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: עוף שטוח עם ויניגרט עגבניות-זעפרן על ארוגולן. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 366 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו זעפרן, חזה עוף, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הזעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט זעפרן שמנת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הערב: עוף עם ויניגרט עגבניות-זעפרן עם ירקות מעורבים, ארוחת ערב: פילה חזיר עם ארוגולה, ויניגרט Endive ואגוזים, ו ארוחת ערב: עוף ואורז עם זעפרן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החומץ, 1/4 כפית של הפפריקה, ואת הזעפרן בקערה. לאט לאט לטאטא בשמן הזית. מערבבים בצלצלים, 1/2 כף של טימין, ואת העגבניות. מתבלים במלח ופלפל.
לשטח את השדיים עוף עם פטיש או התחתון של מחבת גדולה. מתבלים את שני הצדדים בקמצוץ מלח ופלפל ואת שאר הפפריקה והקורנית.
יוצקים את שאר השמן למחבת להגדיר על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את חזה העוף, העור כלפי מטה. לבשל במשך כ 5 דקות, ואז להעיף ולבשל בצד השני. תבדוק אם זה נעשה בעזרת מדחום בשר. מבשלים שתי דקות נוספות בצד במידת הצורך.
הוסף חופן של ארוגולה לשתי צלחות. מעל כל אחד עם חזה עוף. כפית על חלק מהויניגרט עגבניות-זעפרן.