קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

ארוחת ערב: פטי להמס

ארוחת ערב: פטי להמס
גשו לסופר וקנו חמאה, גבינה שוויצרית, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: טונה מומסת, פטי להמס, ו פטי להמס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחלקים את הבשר לשני כדורים. צור כל אחד לתוך פטי 1/4 אינץ ' כי הוא רק מעט גדול יותר מאשר פרוסות לחם. מתבלים כל קציצה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2
יוצקים 1 כף שמן למחבת קטנה להגדיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד להשחמה, כ -10 דקות בערך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
למעלה שתי פרוסות לחם כל אחד עם קצת בצל, פרוסת גבינה, קציצה מבושלת, עוד פרוסת גבינה ולבסוף פרוסת לחם. למרוח כל כריך למעלה ולמטה עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
5
מחק את המחבת. ואז להפוך את החום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
תוסיף את הכריכים. מבשלים 2 עד 3 דקות בצד, או עד הלחם משחימים הזהב והגבינה נמסה.תחתוך חצי באלכסון ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)