ארוחת ערב: פטי להמס
גשו לסופר וקנו חמאה, גבינה שוויצרית, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: טונה מומסת, פטי להמס, ו פטי להמס (מתכונים דומים).
הוראות
מחלקים את הבשר לשני כדורים. צור כל אחד לתוך פטי 1/4 אינץ ' כי הוא רק מעט גדול יותר מאשר פרוסות לחם. מתבלים כל קציצה בנדיבות עם מלח ופלפל.
יוצקים 1 כף שמן למחבת קטנה להגדיר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד להשחמה, כ -10 דקות בערך. תניח בצד.
למעלה שתי פרוסות לחם כל אחד עם קצת בצל, פרוסת גבינה, קציצה מבושלת, עוד פרוסת גבינה ולבסוף פרוסת לחם. למרוח כל כריך למעלה ולמטה עם החמאה.
מחק את המחבת. ואז להפוך את החום בינוני.
תוסיף את הכריכים. מבשלים 2 עד 3 דקות בצד, או עד הלחם משחימים הזהב והגבינה נמסה.תחתוך חצי באלכסון ותגיש.