קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

ארוחת ערב: פסטה עם כרובית חנוקה וזעפרן

ארוחת ערב: פסטה עם כרובית חנוקה וזעפרן
ארוחת ערב: פסטה עם כרובית חנוקה וזעפרן היא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי אנשובי, פסטה קצרה, זעפרן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו ארוחת ערב: פסטה עם כרובית ואנשובי, ארוחת ערב הלילה: חסילוני טוסטדה חנוקים, ו ארוחת ערב: עוף ואורז עם זעפרן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומוסיפים את חתיכות הכרובית. מבשלים עד ריכוך אבל עדיין לא רך, 3-4 דקות, ולאחר מכן להסיר עם כף מחורץ או עכביש לקערה. מצקת 1/2 כוס המים החמים לתוך קערה קטנה ולהוסיף את חוטי הזעפרן להשרות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מצקתמצקת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
במחבת גדולה (12 אינץ'), מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך ומתחיל חום, ואז מוסיפים את האנשובי.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
המשך לבשל עד הבצלים הם זהובים ואת האנשובי נמס לתוך הרוטב, ולאחר מכן להוסיף את מי זעפרן, כרובית blanched, צימוקים, וצנוברים. מביאים את הנוזל לרתיחה ומבשלים עד שהכרובית רכה והנוזל התאדה מספיק כדי לאפשר לירקות לקרמל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
זעפרןזעפרן
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
בינתיים, זרוק את הפסטה לתוך המים הרותחים ומבשל עד אל דנטה. שמור 1 כוס מים פסטה לפני ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מוסיפים את הפסטה למחבת וזורקים למעיל, ואז מבשלים כמה דקות כדי להביא את הטעמים יחד. אם המנה יבשה, מוסיפים מעט מי פסטה כדי לשחרר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מחלקים לקערות ומעלה עם בזיליקום וגבינת פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
טפטוף עם שמן זית ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)