קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

ארוחת ערב: פסטה עם כרובית חנוקה וזעפרן

ארוחת ערב: פסטה עם כרובית חנוקה וזעפרן
ארוחת ערב: פסטה עם כרובית חנוקה וזעפרן היא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי אנשובי, פסטה קצרה, זעפרן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו ארוחת ערב: פסטה עם כרובית ואנשובי, ארוחת ערב הלילה: חסילוני טוסטדה חנוקים, ו ארוחת ערב: עוף ואורז עם זעפרן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומוסיפים את חתיכות הכרובית. מבשלים עד ריכוך אבל עדיין לא רך, 3-4 דקות, ולאחר מכן להסיר עם כף מחורץ או עכביש לקערה. מצקת 1/2 כוס המים החמים לתוך קערה קטנה ולהוסיף את חוטי הזעפרן להשרות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מצקתמצקת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
במחבת גדולה (12 אינץ'), מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך ומתחיל חום, ואז מוסיפים את האנשובי.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
המשך לבשל עד הבצלים הם זהובים ואת האנשובי נמס לתוך הרוטב, ולאחר מכן להוסיף את מי זעפרן, כרובית blanched, צימוקים, וצנוברים. מביאים את הנוזל לרתיחה ומבשלים עד שהכרובית רכה והנוזל התאדה מספיק כדי לאפשר לירקות לקרמל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
זעפרןזעפרן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
בינתיים, זרוק את הפסטה לתוך המים הרותחים ומבשל עד אל דנטה. שמור 1 כוס מים פסטה לפני ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מוסיפים את הפסטה למחבת וזורקים למעיל, ואז מבשלים כמה דקות כדי להביא את הטעמים יחד. אם המנה יבשה, מוסיפים מעט מי פסטה כדי לשחרר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מחלקים לקערות ומעלה עם בזיליקום וגבינת פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
טפטוף עם שמן זית ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר