ארוחת ערב: פסטה עם פסטו, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה
ארוחת ערב: פסטה עם פסטו, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה היא צמחוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 905 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 39 אוהדים. אם יש לכם תפוחי אדמה חלקלקים, בזיליקום, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: פסטה פסטו עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה, פסטה עם פסטו, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה, ו פסטה עם שעועית ירוקה, תפוחי אדמה ופסטו.
הוראות
לזרוק בזיליקום, שמן זית, צנוברים, ושום במעבד מזון. דופק עד הדבק נוצר, להדביק גירוד הצדדים עם מרית גומי פעם או פעמיים.
מעבירים לקערה ומערבבים בגבינה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
להביא מים גלון 1 לרתיחה בסיר גדול.
מוסיפים שתי כפות מלח ותפוחי אדמה. מבשלים תפוחי אדמה עד למכרז, 8-10 דקות.
הסר עם כפית מחוררת ולהניח בצד בקערה גדולה.
מוסיפים שעועית ירוקה לסיר ומבשלים עד מכרז, כ 3 דקות.
הסר עם כפית מחוררת ולהוסיף לקערה עם תפוחי אדמה.
לבשל פסטה על פי הוראות על התיבה. שמור 1/2 כוס של נוזל בישול, ולאחר מכן לנקז.
להעביר פסטה לקערה גדולה עם תפוחי אדמה ושעועית.
לטאטא חצי בישול נוזלי לתוך פסטו, ואז לשפוך לתוך קערה גדולה. לזרוק עד בשילוב טוב. אם יבש מדי, להוסיף נוזל בישול שנותר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.