ארוחת ערב: פסטה עם תירס, ארוגולה ועגבניות
אם יש לך עגבניות, גרעיני תירס, בצל ירוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית נסו ארוחת ערב: פסטה עם ארוגולן ועגבניות, ארוחת ערב: פסטה עם טונה, ארוגולה וצ'ילי, ו ארוחת ערב: במיה, תירס ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. לזרוק את הפסטה ומבשלים על פי ההוראות על הקופסה.
בינתיים, יוצקים את החומץ לתוך קערה גדולה. לאט לאט להקציף בשמן. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את התירס, העגבניות, הגדלים והארוגולה. לזרוק עד מצופה.
כאשר הפסטה נעשית בישול, לנקז את הפסטה ולאחר מכן לזרוק עם ההלבשה. הארוגולה צריכה להתחיל לנבול. מתבלים במלח ופלפל ומפזרים מעט פרמזן.