קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

ארוחת ערב: פסטה קרבונרה עם ריקוטה

ארוחת ערב: פסטה קרבונרה עם ריקוטה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: ארוחת ערב: פסטה קרבונרה עם כרישה, ארוחת ערב הערב: פסטה מפולפלת עם ביצה עלומה, ו ארוחת ערב: קורג'ט קרבונרה.

הוראות

1
במחבת בינונית עם צדדים גבוהים (מספיק כדי להחזיק את הפסטה המבושלת) או בסיר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את חתיכות הבייקון והופכים את החום לנמוך. מבשלים אותם בעדינות כמו השומן מתחיל לרנדר ולערבב עם שמן זית, הפיכת החלקים מדי פעם, במשך 20 דקות בערך כמו הקצוות מתחילים להפוך זהב אבל המרכז נשאר לעיס.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
בינתיים, להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה. מרתיחים את הפסטה עד מבושל דרך אבל עדיין לעיסה. אם משתמשים באפונה טרייה, מוסיפים אותם כ-3 דקות לפני שהפסטה מתבשלת; אם משתמשים בהקפאה, מוסיפים אותם דקה לפני.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייהאפונה טרייה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בעוד הפסטה מתבשלת, להכות קלות את הביצים עם ריקוטה, לשבור את כל curds.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מוסיפים את רוב הגבינה לתערובת, והרבה פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
כאשר פסטה ואפונה כמעט עשו, להפוך את החום עד גבוה על בייקון כדי לפריך בעדינות את הקצוות, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת עם הבייקון. לזרוק במהירות כדי לצפות את האטריות, ואז לשפוך את תערובת ביצה מוכה על הכל לקפל אותו במהירות לתוך האטריות. הביצה צריכה לבשל בעדינות מחום הפסטה, בעוד הריקוטה תיצור גושים זעירים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מגישים בקערות מחוממות עם שאר הגבינה ופלפל שחור יותר.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה