קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

ארוחת ערב: פסטה קרבונרה עם ריקוטה

ארוחת ערב: פסטה קרבונרה עם ריקוטה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: ארוחת ערב: פסטה קרבונרה עם כרישה, ארוחת ערב הערב: פסטה מפולפלת עם ביצה עלומה, ו ארוחת ערב: קורג'ט קרבונרה.

הוראות

1
במחבת בינונית עם צדדים גבוהים (מספיק כדי להחזיק את הפסטה המבושלת) או בסיר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את חתיכות הבייקון והופכים את החום לנמוך. מבשלים אותם בעדינות כמו השומן מתחיל לרנדר ולערבב עם שמן זית, הפיכת החלקים מדי פעם, במשך 20 דקות בערך כמו הקצוות מתחילים להפוך זהב אבל המרכז נשאר לעיס.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
בינתיים, להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה. מרתיחים את הפסטה עד מבושל דרך אבל עדיין לעיסה. אם משתמשים באפונה טרייה, מוסיפים אותם כ-3 דקות לפני שהפסטה מתבשלת; אם משתמשים בהקפאה, מוסיפים אותם דקה לפני.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייהאפונה טרייה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
בעוד הפסטה מתבשלת, להכות קלות את הביצים עם ריקוטה, לשבור את כל curds.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
מוסיפים את רוב הגבינה לתערובת, והרבה פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
6
כאשר פסטה ואפונה כמעט עשו, להפוך את החום עד גבוה על בייקון כדי לפריך בעדינות את הקצוות, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת עם הבייקון. לזרוק במהירות כדי לצפות את האטריות, ואז לשפוך את תערובת ביצה מוכה על הכל לקפל אותו במהירות לתוך האטריות. הביצה צריכה לבשל בעדינות מחום הפסטה, בעוד הריקוטה תיצור גושים זעירים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מגישים בקערות מחוממות עם שאר הגבינה ופלפל שחור יותר.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך