קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

ארוחת ערב: פסטה קרבונרה עם ריקוטה

ארוחת ערב: פסטה קרבונרה עם ריקוטה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: ארוחת ערב: פסטה קרבונרה עם כרישה, ארוחת ערב הערב: פסטה מפולפלת עם ביצה עלומה, ו ארוחת ערב: קורג'ט קרבונרה.

הוראות

1
במחבת בינונית עם צדדים גבוהים (מספיק כדי להחזיק את הפסטה המבושלת) או בסיר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את חתיכות הבייקון והופכים את החום לנמוך. מבשלים אותם בעדינות כמו השומן מתחיל לרנדר ולערבב עם שמן זית, הפיכת החלקים מדי פעם, במשך 20 דקות בערך כמו הקצוות מתחילים להפוך זהב אבל המרכז נשאר לעיס.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3
בינתיים, להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה. מרתיחים את הפסטה עד מבושל דרך אבל עדיין לעיסה. אם משתמשים באפונה טרייה, מוסיפים אותם כ-3 דקות לפני שהפסטה מתבשלת; אם משתמשים בהקפאה, מוסיפים אותם דקה לפני.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייהאפונה טרייה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
בעוד הפסטה מתבשלת, להכות קלות את הביצים עם ריקוטה, לשבור את כל curds.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מוסיפים את רוב הגבינה לתערובת, והרבה פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
6
כאשר פסטה ואפונה כמעט עשו, להפוך את החום עד גבוה על בייקון כדי לפריך בעדינות את הקצוות, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת עם הבייקון. לזרוק במהירות כדי לצפות את האטריות, ואז לשפוך את תערובת ביצה מוכה על הכל לקפל אותו במהירות לתוך האטריות. הביצה צריכה לבשל בעדינות מחום הפסטה, בעוד הריקוטה תיצור גושים זעירים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מגישים בקערות מחוממות עם שאר הגבינה ופלפל שחור יותר.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)