קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות44
מגזין

ארוחת ערב: פריטטה תפוחי אדמה וקייל

ארוחת ערב: פריטטה תפוחי אדמה וקייל
ארוחת ערב הערב: פריטטה תפוחי אדמה וכרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני יש 459 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, כרוב עלים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: כרוב, בצל ופריטטה צ'דר, ארוחת ערב: צ'וריסו ופריטטה תפוחי אדמה, ו ארוחת ערב: פריטטה עם תירס, בצל ירוק ותפוח אדמה.

הוראות

1
יוצקים את שמן הזית למחבת ברזל יצוק גדולה המוגדרת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצלים ותפוחי האדמה. מבשלים, ערבוב בזהירות ומדי פעם, עד הבצל חום ותפוחי האדמה רכים. זה צריך לקחת בערך 15 עד 20 דקות. לזרוק את כרוב ולבשל במשך חמש דקות, ערבוב מדי פעם. כבה את החום ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3
לפצח את הביצים לתוך קערה גדולה ולהקציף יחד.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים את הביצים למחבת. תערובת חלקה עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
5
מחממים את המטגן. הפעל את החום בחזרה לבינוני. מבשלים כמה דקות, עד הקצוות מבושלים אבל האמצע הוא עדיין נוזל. לאחר מכן מניחים את המחבת מתחת לטוחן ומבשלים במשך כמה דקות עד העליון הוא חום זהוב. תיזהר לא לתת לזה להישרף.
6
הסר את הפריטטה מהמחבת ולתת להתקרר על צלחת במשך כמה דקות. אז תחתוך ותגיש.