ארוחת ערב הערב: קישואים בקארי ומרק תפוחים יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 25 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם סקווש בלוט, בצל, אבקת קאריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: מרק סלרי קארי, ארוחת ערב: מרק עוף בקארי עם גזר, ו ארוחת ערב הערב: מרק גזר קארי סנגל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 500ºF.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הדלעת בתנור ומבשלים 50 דקות, או עד רך. לגרוף את הבשר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בינתיים, יוצקים את השמן לסיר גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את זרעי החרדל ומבשלים במשך 30 שניות בערך, ואז מוסיפים את אבקת הקארי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך דקה וחצי.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
בצל לבן, חתוך לקוביות
5
מוסיפים את התפוחים, סקווש, בצל, שום, זנגביל ומרק ירקות. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית לרתיחה. מבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
סכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
למזג את המרק עד חלקה. בזהירות מערבבים את היוגורט ומקשטים עם סיד. מתבלים במלח במידת הצורך.