ארוחת ערב: קציץ בשר בסגנון ספרדי
ארוחת ערב: קציץ בשר בסגנון ספרדי עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 645 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 42 אוהדים. גשו לסופר וקנו את הפלפל, לחם הכריך, חזיר טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: פיסטו מנצ'גו (רטטוי ספרדי), ארוחת ערב הלילה ... מאפינס קציץ בשר, ו ארוחת ערב הלילה: שעועית לבנה ספרדית עם תרד ועגבניות מיובשות.
הוראות
מחממים תנור ל-350 ° F. במחבת 12 אינץ', מחממים שמן על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים בצל, שום, תפוחי אדמה ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם עד שתפוח אדמה רך ובצל מתחיל להשחים, 5-7 דקות.
מוסיפים פפריקה, טימין וקורט של מלח ופלפל ומבשלים דקה נוספת.
בקערה גדולה, לשלב חזיר טחון או טורקיה, גבינה, לחם, וביצה.
מוסיפים תערובת ירקות ועונה עם 2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל.
מערבבים מרכיבים יחד ביד עד משולב היטב.
העברה למחבת כיכר או צורה לתוך כיכר 4 x 10 " על נייר קלף על מחבת גיליון.
אופים עד מבושל דרך, 40 דקות, סיבוב מחבת גיליון באמצע.
תן לנוח 10 דקות לפני חיתוך והגשה.