קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

ארוחת ערב: קציץ בשר בסגנון ספרדי

ארוחת ערב: קציץ בשר בסגנון ספרדי
ארוחת ערב: קציץ בשר בסגנון ספרדי עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 645 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 42 אוהדים. גשו לסופר וקנו את הפלפל, לחם הכריך, חזיר טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: פיסטו מנצ'גו (רטטוי ספרדי), ארוחת ערב הלילה ... מאפינס קציץ בשר, ו ארוחת ערב הלילה: שעועית לבנה ספרדית עם תרד ועגבניות מיובשות.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 ° F. במחבת 12 אינץ', מחממים שמן על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים בצל, שום, תפוחי אדמה ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם עד שתפוח אדמה רך ובצל מתחיל להשחים, 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים פפריקה, טימין וקורט של מלח ופלפל ומבשלים דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
בקערה גדולה, לשלב חזיר טחון או טורקיה, גבינה, לחם, וביצה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים תערובת ירקות ועונה עם 2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מערבבים מרכיבים יחד ביד עד משולב היטב.
7
העברה למחבת כיכר או צורה לתוך כיכר 4 x 10 " על נייר קלף על מחבת גיליון.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
אופים עד מבושל דרך, 40 דקות, סיבוב מחבת גיליון באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
9
תן לנוח 10 דקות לפני חיתוך והגשה.