ארוחת ערב: ריזוטו אפוי Butternut סקווש
ארוחת ערב: ריזוטו אפוי Butternut סקווש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 596 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 98 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי טימין, שום, אורז ריזוטו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: ריזוטו סקווש קיץ, ארוחת ערב: ריזוטו חום עם קיץ סקווש, פאבות, ונענע, ו ארוחת ערב: עוף צלוי ומרק דלורית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות פרנהייט. בתנור הולנדי גדול, מחממים את השמן מעל בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים שאלוט ומבשלים עד רך, כ 3 דקות, מוסיפים את השום ומבשלים דקה נוספת.
מוסיפים את האורז ומערבבים היטב את המעיל בשמן. טוסט עד אטום, כ 3 דקות, ולאחר מכן להוסיף את היין ולאפשר לו לספוג לתוך האורז.
מוסיפים את הסקווש, מרק, כרוב עלים, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מכסים בחוזקה, ומעבירים לתנור.
אופים עד שהנוזל נספג והאורז רך, כ -20 דקות.