ארוחת ערב: ריזוטו עגבניות קלוי עם מוצרלה טרייה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: ריזוטו עגבניות קלוי עם Mozzarellan טרי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 710 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 154 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שמן זית, חמאה, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו ארוחת ערב: מרק עגבניות טרי עם ממרח אבוקדו קלוי, ארוחת ערב: ברוקולי ראבה, פלפל אדום קלוי, מוצרלה, ו ארוחת ערב: רוטב עגבניות שומר קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות. לזרוק את העגבניות בקערה עם השום ושמן זית ולהפיץ אותם על תבנית אפייה. מתבלים בנדיבות עם מלח גס וצלי, מסתובבים מדי פעם, עד רכים, מתמוטטים ומקורמלים, כ-30 דקות.
לגרד את העגבניות (ואת כל מיצי הקלייה) לתוך מסננת או טחנת מזון ולדחוף אותם דרך לתוך קערה כדי להפוך פירה עבה. עורות וזרעים יישארו במסננת.
בעוד העגבניות צלויות, להביא את מלאי הירקות בסיר בינוני לרתיחה. בסיר גדול וכבד (כגון תנור הולנדי), מחממים את החמאה מעל חום בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מוסיפים את אורז הריזוטו לבצל ומערבבים היטב כדי לצפות את הדגנים בשומן. המשך בישול טוסט האורז (זה יהפוך שקוף חלקית), ולאחר מכן להוסיף 1 כוס של מלאי הירקות לבשל עד שנספג. המשך להוסיף את מלאי 1 כוס בכל פעם כפי שהוא נספג לתוך האורז.
ברגע שכל המניה מתווספת, לטעום תבואה; זה צריך להיות רך ועדיין יש קצת לנשוך עזב. במידת הצורך, להמשיך להוסיף קצת מים כדי לסיים את בישול האורז. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מערבבים את מחית העגבניות הקלויה ומבשלים עוד כמה דקות, ואז מסירים מהחום ומערבבים את המוצרלה הטריה. לכסות ולאפשר לשבת במשך כמה דקות.
מגישים עם רסס של שמן זית וערימה של ירקות מיקרו.