ארוחת ערב: ריזוטו תרד עם גבינת עיזים
ארוחת ערב: ריזוטו תרד עם גבינת עיזים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 651 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גבינת עיזים, תרד, מניית ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-188 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: סלט תרד עם עדשים וגבינת עיזים פריכה, ארוחת ערב הלילה: סלט עדשים ירוק עם תרד תינוק וגבינה עיזים, ו ארוחת ערב: עוגות תירס עם גבינת עיזים ובייקון.
הוראות
בסיר כבד מחממים את שמן הזית ו-1 כף חמאה על חום עדין עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים את הבצל ואת שן שום ומבשלים עדין עד רך ומתוק אבל לא השחמה, 10 דקות.
בינתיים, להמיס כף חמאה בסיר עם התזה של שמן זית, צורם טוב של אגוז מוסקט, ואת הציפורן השנייה של שום. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את התרד ומבשלים עד נבול אינטנסיבי, על 5 דקות. אפשר לקרר ולרתח במעבד מזון או לקצוץ ביד.
מוסיפים את האורז לבצל ומעלים את החום לגובה בינוני; טוסט, ערבוב כל הזמן, עד שהאורז מתחיל להיראות שקוף.
מוסיף את היין, ערבוב, עד נספג, ואז מצקת בכמה מניות. המשיכו להוסיף מלאי לאורז לאט לאט, תוך ערבוב מתמיד, עד שהאורז מאבד כל chalkiness וטעם חלק. מלח לפי הצורך.
כבה את החום והוסף את שאר החמאה, הפרמזן ותערובת התרד. מערבבים לשלב היטב.
מגישים עם גבינת עיזים קטנה התפוררה על גבי.