ארוחת ערב: שאריות פשטידת הודו
ארוחת ערב, שאריות של פשטידת הודו הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 715 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם דיסקים עוגה קרום, חמאה, ציר עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, ארוחת ערב: עוף מטוגן עם פטריות, ו ארוחת ערב הערב: Laap טורקיה הקרקע.
הוראות
במחבת כבדה גדולה או בסיר, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים עד רך וזהוב.
מפזרים את הקמח ומבשלים דקה נוספת, ואז לטאטא את המניה במרץ כדי למנוע כל גושים.
להקציף את החלב ולהביא לרתיחה, ואז להפוך את החום נמוך ולאפשר להתעבות, ערבוב לעתים קרובות, במשך 10 דקות בערך. מערבבים את טורקיה ופטרוזיליה, ואז העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל, תוך התחשבות כי המניה אולי כבר מלוח.
מחממים את התנור ל 204°. מסדרים שישה ראמקינים 10 אונקיות (או משתמשים במספר קטן יותר של גדולים יותר) על תבנית אפייה.
מרדדים את קרום העוגה על משטח מקומח עד גדול מספיק כדי לעשות סיבובים כדי לכסות את ramekins עם תוספת קטנה סביב הקצוות. בצק נוסף מסביב לקצוות יכול להיות מגולגל החוצה שוב, לפי הצורך. זה צריך להיות בערך 1/4 אינץ ' עבה.
כפית את המילוי לתוך ramekins ולכסות עם כדורי הקרום. הכנס את הקצוות בחזרה מתחת, לחתוך את החלק העליון כדי לפרוק אותו. הכה את הביצה בקערה קטנה עם כף מים, ואז מברשת אותו לתוך משטחי הקרום.
אופים עד הקרום הוא זהוב ואת המילוי הוא מבעבע, על 25 עד 30 דקות.