מתכון ארוחת ערב: שעורה סלק זהב "ריזוטו" עם ריקוטה סלטן מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 719 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 88 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. לכי לחנות וקחי שעורה, מלח ופלפל, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו ריזוטו סלק עם אספרגוס קלוי וריקוטה סלטה, ארוחת ערב: ריזוטו שעורה עם כרובית ויין אדום, ו סלט סלק עם ריקוטה סלטן וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות פרנהייט. בצלחת תבשיל קטנה שמחזיקה את הסלק בנוחות, משלבים סלק עם 3 כפות מים. מכסים בחוזקה וצולים עד סלק הם מכרז לחלוטין, 20-30 דקות. קוצצים גס את הסלק, ואז מועכים בקערה עם גרידת לימון, מיץ, חצי שמן זית ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
סטייקים של ניו יורק
שיפונדה של עלי קייל
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בינתיים, יוצקים מלאי לתוך סיר בינוני ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
בסיר גדול וכבד, כגון תנור הולנדי, מחממים את שמן הזית הנותר מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מוסיפים בצל ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף שום ושעורה לסיר. מערבבים היטב כדי לצפות את הדגנים בשמן, ולאחר מכן מוסיפים את היין ומבשלים עד התאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
שום גויה®
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מצקת מלאי לתוך הסיר לאט לאט, המאפשר לכל אצווה להיספג לפני הוספת הבא, לבשל את השעורה עד במכרז, ערבוב לעתים קרובות, 30-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
ברגע שעורה הוא רך, מערבבים ברוב תערובת סלק. כבה את החום והוסף 1 כוס של סלטה ריקוטה התפוררה, ולאחר מכן עונה לטעום עם מלח ופלפל. במידת הצורך, להוסיף מים לסיר כדי ליצור מרקם רופף, שמנת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבינת סלטה ריקוטה
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מגישים ריזוטו על צלחת עם שמן זית טפטף על גבי הנותרים ריקוטה סלטה זרועים מעל; לשרת עם ירקות החורף לצד.