מתכון ארוחת ערב: שעורה סלק זהב "ריזוטו" עם ריקוטה סלטן מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 719 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 88 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. לכי לחנות וקחי שעורה, מלח ופלפל, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו ריזוטו סלק עם אספרגוס קלוי וריקוטה סלטה, ארוחת ערב: ריזוטו שעורה עם כרובית ויין אדום, ו סלט סלק עם ריקוטה סלטן וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות פרנהייט. בצלחת תבשיל קטנה שמחזיקה את הסלק בנוחות, משלבים סלק עם 3 כפות מים. מכסים בחוזקה וצולים עד סלק הם מכרז לחלוטין, 20-30 דקות. קוצצים גס את הסלק, ואז מועכים בקערה עם גרידת לימון, מיץ, חצי שמן זית ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שיפונדה של עלי קייל
1 כף סוכר אדום גס
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
בינתיים, יוצקים מלאי לתוך סיר בינוני ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
בסיר גדול וכבד, כגון תנור הולנדי, מחממים את שמן הזית הנותר מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
מוסיפים בצל ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף שום ושעורה לסיר. מערבבים היטב כדי לצפות את הדגנים בשמן, ולאחר מכן מוסיפים את היין ומבשלים עד התאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
טורטיות קמח טריות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
מצקת מלאי לתוך הסיר לאט לאט, המאפשר לכל אצווה להיספג לפני הוספת הבא, לבשל את השעורה עד במכרז, ערבוב לעתים קרובות, 30-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
ברגע שעורה הוא רך, מערבבים ברוב תערובת סלק. כבה את החום והוסף 1 כוס של סלטה ריקוטה התפוררה, ולאחר מכן עונה לטעום עם מלח ופלפל. במידת הצורך, להוסיף מים לסיר כדי ליצור מרקם רופף, שמנת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
גבינת סלטה ריקוטה
שעורה
טיפים עגולים לפינה #4
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
7
מגישים ריזוטו על צלחת עם שמן זית טפטף על גבי הנותרים ריקוטה סלטה זרועים מעל; לשרת עם ירקות החורף לצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת סלטה ריקוטה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר