קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

ארוחת ערב: שעורה סלק זהב "ריזוטו" עם ריקוטה סלטה

ארוחת ערב: שעורה סלק זהב
מתכון ארוחת ערב: שעורה סלק זהב "ריזוטו" עם ריקוטה סלטן מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 719 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 88 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. לכי לחנות וקחי שעורה, מלח ופלפל, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו ריזוטו סלק עם אספרגוס קלוי וריקוטה סלטה, ארוחת ערב: ריזוטו שעורה עם כרובית ויין אדום, ו סלט סלק עם ריקוטה סלטן וזיתים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות פרנהייט. בצלחת תבשיל קטנה שמחזיקה את הסלק בנוחות, משלבים סלק עם 3 כפות מים. מכסים בחוזקה וצולים עד סלק הם מכרז לחלוטין, 20-30 דקות. קוצצים גס את הסלק, ואז מועכים בקערה עם גרידת לימון, מיץ, חצי שמן זית ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בינתיים, יוצקים מלאי לתוך סיר בינוני ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
בסיר גדול וכבד, כגון תנור הולנדי, מחממים את שמן הזית הנותר מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
4
מוסיפים בצל ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף שום ושעורה לסיר. מערבבים היטב כדי לצפות את הדגנים בשמן, ולאחר מכן מוסיפים את היין ומבשלים עד התאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מצקת מלאי לתוך הסיר לאט לאט, המאפשר לכל אצווה להיספג לפני הוספת הבא, לבשל את השעורה עד במכרז, ערבוב לעתים קרובות, 30-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
ברגע שעורה הוא רך, מערבבים ברוב תערובת סלק. כבה את החום והוסף 1 כוס של סלטה ריקוטה התפוררה, ולאחר מכן עונה לטעום עם מלח ופלפל. במידת הצורך, להוסיף מים לסיר כדי ליצור מרקם רופף, שמנת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גבינת סלטה ריקוטהגבינת סלטה ריקוטה
שעורהשעורה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מגישים ריזוטו על צלחת עם שמן זית טפטף על גבי הנותרים ריקוטה סלטה זרועים מעל; לשרת עם ירקות החורף לצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת סלטה ריקוטהגבינת סלטה ריקוטה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ירוקירוק