ארוחת ערב: שרימפס ודגנים עם ארוגולה
ארוחת ערב: שרימפס ודגנים עם ארוגולה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 702 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-82 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח, מים, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ארוחת ערב: שרימפס ודגנים עם בייקון, ארוחת ערב הלילה: מוקפץ Andouille וירקות עם גריסים, ו ארוחת ערב: סטייק טליאטה עם ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים חלב ומים לסיר גדול שאינו מקל. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ומוסיפים את גריסים ושום. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד התערובת היא רכה וקרם.
להוסיף קצת שמנת כבדה כדי לשמור אותו רופף, אבל לא נוזל. בסופו של דבר השתמשתי רק בחצי מהסכום המומלץ.
מוסיפים את החמאה, חצי מהגבינה והשרימפס. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השרימפס הם ורודים, אחת עד שתי דקות. מקפלים את ארוגולה קצוצה, ולכבות את החום. כסה את הסיר ותן לשבת לדקה אחת.
מתבלים במלח ומוסיפים פלפל שחור לפי הטעם. מערבבים שוב, ומחלקים תערובת בין ארבע קערות גדולות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.