ארוחת ערב: תפוח, סלק וסלט צ'דר
ארוחת ערב הערב: תפוח, סלק, וסלט צ'דר נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 431 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן כל אחד. לך לחנות ותמשיך לאכול תפוח, עלי סלט, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: סלט סלק פריך גלם עם Fetan ואגס, ארוחת ערב הערב: סלט אסקרול עם סקווש וצ'דר, ו ארוחת ערב הערב: תפוח, ארוגולה, וסלט פנצ'טה עם ביצי שליו.
הוראות
בתחתית קערת סלט גדולה, לשלב את החומץ, מלח, ופלפל שחור סדוק טרי.
מוסיפים את שמן הזית או ההמפסיד בזרם איטי, מטילים כל הזמן, כדי ליצור תחליב. המשך להוסיף את שאר השמן באותו אופן.
במחבת בינונית, טוסט אגוזי לוז על חום בינוני גבוה. אם הם unskinned, טוסט עד העורות לפצח ואז לאסוף במגבת מטבח בערך לשפשף אותם יחד. העורות צריכים לחמוק בקלות. חזור למחבת להרים כוסית.
חצי, ליבה, ו דק לחתוך את התפוח. לקלף, לקצץ, דק לחתוך את הסלק.
מוסיפים את הירקות לקערה וזורקים, ואז מוסיפים את התפוח ואת הסלק והאגוזים. פירורים את פרוסות הצ ' דר מלמעלה ומסיימים עם פלפל שחור.