ארוחת ערב: תרד עם תפוחי אדמה זהובים
ארוחת ערב: תרד עם תפוחי אדמה זהובים נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך זרעי חרדל, שמן צמחי, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ארוחת ערב: שעורה סלק זהב "ריזוטו" עם ריקוטה סלטה, ארוחת ערב: כרוב ניצנים מטוגנים עם בייקון, צימוקים זהובים ופסטה, ו ארוחת ערב הערב: פסטה עם צ'ארד שוויצרי מוקפץ, צימוקים מוזהבים, צלפים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר כבד על חום בינוני ומוסיפים את זרעי החרדל. מטגנים עד שהם מתחילים פופ, ולאחר מכן מוסיפים את הבצל וג ' ינג 'ר וצ' ילי טרי, אם משתמשים.
מטגנים, מערבבים מדי פעם, עד שמתחילים להשחים.
בינתיים, להביא סיר מים להרתיח לתרד. לקלף את תפוחי האדמה אם תרצה לקצוץ לחתיכות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, אבקת צ ' ילי (אם משתמשים), מלח, ומים לסיר. מביאים את החום נמוך לכסות, בישול עד תפוחי האדמה קרובים רך. מערבבים בחומה.
בינתיים, blanch את התרד במשך 3-4 דקות, ולאחר מכן לנקז ולחץ על כמה שיותר מים ככל האפשר.
כאשר תפוחי האדמה קרובים לרך, לחשוף ולהוסיף את התרד.
הוסף מים נוספים במידת הצורך כדי למנוע שריפה. המשך לבשל עד שתפוחי האדמה רכים, הגדלת החום אם תרצה לחמם את תפוחי האדמה. מתבלים לפי הטעם במלח ומגישים.