קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

ארז-סרטנים מאודים וצדפות עם מיונז בצל

ארז-סרטנים מאודים וצדפות עם מיונז בצל
ארז-סרטנים מאודים וצדפות עם מיונז בצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, מתכון פסקטריאני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-50 דקות. אם יש לכם ביצה, מלח כשר, בצל ירוק בתוספת 2 בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: ארז-סרטנים מאודים וצדפות עם מיונז בצל, צדפות יפניות (צדפות מאודות סאקה), ו לינגוויני מהיר עם סרטנים, צדפות, שום וצ'ילי.

הוראות

1
יש לשטוף את קרש צליה ארז * או לשטוף 3 כוסות אלדר או צ 'יפס עישון צ' ריווד במסננת. אם באמצעות קרש, להגדיר במחבת קלייה ומשקל עם צנצנת כבדה. אם באמצעות צ ' יפס, לשים לתוך קערה ומשקל עם קערה קטנה יותר.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מסננתמסננת
קערהקערה
2
מוסיפים מים לכיסוי קרש או שבבים. לספוג לפחות 6 ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
מיםמים
3
לפצח ביצה לתוך בלנדר ולהוסיף חומץ, מלח, חרדל, ופלפל. להסתחרר להתמזג. עם המנוע פועל, לאט לשפוך שמן, מסתחרר עד incorporated ומיונז הוא עבה. לגרד מיונז לתוך קערה ומערבבים בצל קצוץ. תרגע עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
חרדלחרדל
חומץחומץ
פלפלפלפל
בצלבצל
מלחמלח
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
מחממים תנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מסננים מים מקרש או צ ' יפס, חיסכון 1 כוס. הגדר שבבי קרש או פיזור במחבת צלייה, ואז לשים מדף קירור על גבי. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף ואופים עד ריחני מאוד, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
חום שמורות מים עד אידוי. מסדרים צדפות על לוח או צ ' יפס ומחבת כיסוי, משאיר פינה פתוחה. בזהירות להוסיף מים חמים ולסגור לסכל.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
צדפותצדפות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
7
אופים 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מוסיפים שרימפס בשכבה אחת, ואז אופים, מכוסה היטב, עד שצדפות פתוחות ושרימפס מבושלים דרך בחלק העבה ביותר, 6 עד 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מעבירים שרימפס וצדפות לקערת הגשה, באמצעות כפית מחוררת. לפזר בצל מרוסק על גבי.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שרימפסשרימפס
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
10
מגישים עם מיונז בצל.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מיונזמיונז
11
* מצא קרש או צ ' יפס במכולת עם ציוד צלייה או ב barbecuewood.com
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.