ארז-סרטנים מאודים וצדפות עם מיונז בצל
ארז-סרטנים מאודים וצדפות עם מיונז בצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, מתכון פסקטריאני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-50 דקות. אם יש לכם ביצה, מלח כשר, בצל ירוק בתוספת 2 בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: ארז-סרטנים מאודים וצדפות עם מיונז בצל, צדפות יפניות (צדפות מאודות סאקה), ו לינגוויני מהיר עם סרטנים, צדפות, שום וצ'ילי.
הוראות
יש לשטוף את קרש צליה ארז * או לשטוף 3 כוסות אלדר או צ 'יפס עישון צ' ריווד במסננת. אם באמצעות קרש, להגדיר במחבת קלייה ומשקל עם צנצנת כבדה. אם באמצעות צ ' יפס, לשים לתוך קערה ומשקל עם קערה קטנה יותר.
מוסיפים מים לכיסוי קרש או שבבים. לספוג לפחות 6 ועד 24 שעות.
לפצח ביצה לתוך בלנדר ולהוסיף חומץ, מלח, חרדל, ופלפל. להסתחרר להתמזג. עם המנוע פועל, לאט לשפוך שמן, מסתחרר עד incorporated ומיונז הוא עבה. לגרד מיונז לתוך קערה ומערבבים בצל קצוץ. תרגע עד ההגשה.
מסננים מים מקרש או צ ' יפס, חיסכון 1 כוס. הגדר שבבי קרש או פיזור במחבת צלייה, ואז לשים מדף קירור על גבי. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף ואופים עד ריחני מאוד, על 20 דקות.
חום שמורות מים עד אידוי. מסדרים צדפות על לוח או צ ' יפס ומחבת כיסוי, משאיר פינה פתוחה. בזהירות להוסיף מים חמים ולסגור לסכל.
מוסיפים שרימפס בשכבה אחת, ואז אופים, מכוסה היטב, עד שצדפות פתוחות ושרימפס מבושלים דרך בחלק העבה ביותר, 6 עד 8 דקות יותר.
מעבירים שרימפס וצדפות לקערת הגשה, באמצעות כפית מחוררת. לפזר בצל מרוסק על גבי.
* מצא קרש או צ ' יפס במכולת עם ציוד צלייה או ב barbecuewood.com