ארטישוק-ארוגולה קרוסטיני
אם יש לך פלפלים קלויים, לבבות ארטישוק במרינדה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארטישוק, עגבניות שרי וסלט פטה עם ארטישוק-פסטו קרוסטיני, ארטישוק קרוסטיני, ו ארטישוק קרוסטיני.
הוראות
מברשת לחם עם שמן זית (השתמש רק 2 כפות.); מפזרים מלח ו 1/4 כפית. פפר.
אופים עד השחמה קלה, 12 דקות.
הסר מהתנור ולשפשף כל crostini עם צד לחתוך של שן שום.
חום 1 כף. שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים ארטישוקים ומטוגנים עד להזהבה, 5 דקות.
מוסיפים פלפלים קלויים ומטגנים 1 דקה יותר.
הסר מהחום; מניחים תערובת בקערה.
להוסיף גבינה וארוגולה; לזרוק לשלב. מתבלים עם תערובת פלפל וכפית על קרוסטיני.
טפטוף עם נשאר 1 כף. שמן ומגישים.
מקשטים עם פרמזן מגולח, אם תרצה.