קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

ארטישוק במרינדה

ארטישוק במרינדה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם ארטישוק התינוק, עלה דפנה, שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארטישוק לתינוקות במרינדה, שרימפס-ארטישוק במרינדה, ו ארטישוק מתובל במרינדה.

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב את החומץ, מים, עלה דפנה, ושום. תביא את הנוזל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
חומץחומץ
שוםשום
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הארטישוקים, פלפל אדום מרוסק ומלח לפי הטעם. מבשלים עד מכרז כאשר פירסינג בסכין, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
ארטישוקארטישוק
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
3
הסר מהחום.
4
יוצקים את התוכן של המחבת דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה. שמור את הנוזל.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
מחבתמחבת
5
לארוז את הארטישוקים לתוך צנצנות זכוכית מעוקר.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
6
יוצקים את נוזל הבישול כדי לכסות.
7
בואו להתקרר לחלוטין. מכסים ומקררים לפחות 24 שעות או עד 2 שבועות.
8
כדי לשרת, לנקז את הארטישוקים ולזרוק אותם בשמן.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
שמן בישולשמן בישול
9
מאמר var
10
Type_27_data = {};
11
מאמר
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;