ארטישוק ברוטב רוזמרין
ארטישוקים עם רוטב רוזמרין נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם ארטישוק, חמאה, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה די גרוע. נסו ארטישוק עם רוטב רוזמרין לימון, ירקות קלויים בלסמי עם רוזמרין, ארטישוק & קישואים, ו אפוי, ארטישוקים עם בצל, לימון, זיתים ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
הסר כל עלים דהוי ואת העלים הקטנים בבסיס ארטישוק. הגבעולים לקצץ אפילו עם בסיס של ארטישוק.
חיתוך ישר על פני, פרוסה 1 אינץ ' את צמרות ולהשליך צמרות. חותכים את נקודות של עלים שנותרו עם מספריים. לשטוף ארטישוקים עם מים קרים.
מניחים סל ספינת קיטור במים 1/2 אינץ ' בתנור הולנדי 4 ליטר (מים לא צריכים לגעת בתחתית הסל).
מניחים ארטישוקים בסל. מכסים בחוזקה וחום לרתיחה; להפחית את החום. קיטור 20 עד 25 דקות או עד תחתית הם מכרז כאשר פירסינג עם סכין.
בינתיים, להמיס חמאה; מערבבים ברוזמרין ומיץ לימון. מוציאים עלי ארטישוק אחד בכל פעם. טובלים בסיס עלה לתוך תערובת רוזמרין.