ארטישוק, גבינה ואנטי פסטו זית
ארטישוק, גבינה ואנטי פסטו זית יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 8 . מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם לבבות ארטישוק מושרים, אורגנו, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ארטישוק, זית, ופלפל קלוי אנטיפסטו, ארטישוק, פיצת גבינה של זית ועז, ו טונאן וסלט ארטישוק על לחם זית Kalamatan עם גבינת פרובולונה ועשב טרי איולי שום.
הוראות
יוצקים את צנצנות לבבות ארטישוק עם הנוזל שלהם לתוך מיכל 1 1/2 או גדול יותר עם מכסה איטום הדוק.
מוסיפים את הפלפלים, זיתים שחורים וגבינת פרובולון.
בקערה בינונית, להקציף יחד את שמן זית, חומץ בלסמי, אורגנו, שום, מלח ופלפל.
יוצקים את החומרים במיכל. לאטום את המכסה, להכניס למקרר לפחות 3 שעות, רועד בעדינות בערך פעם בשעה.
כדי לשרת, לאפשר את התערובת לבוא לטמפרטורת החדר. בקרוב על צלחות הגשה, העליון עם גזרי בזיליקום כקישוט.