ארטישוק, גבינת עיזים, חביתת תפוחי אדמה
ארטישוק, גבינת עיזים, חביתת תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 342 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך מלח, פלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. נסו בטטה, טרגון, וחביתת גבינת עיזים, חביתת ארטישוק גבינה בתנור, ו חביתת ארטישוק גבינה בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
פירס תפוחי אדמה עם מזלג, ולסדר על מגבת נייר בתנור מיקרוגל. מיקרוגל על 3 דקות גבוהות או עד הסוף, הפיכת תפוחי אדמה לאחר 1 1/2 דקות.
בואו לעמוד 5 דקות. לקלף וללקק גס תפוחי אדמה.
מחממים 1/2 כפית שמן זית במחבת קטנה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, פלפל ותפוח אדמה; מטוגנים 3 דקות או עד למכרז.
להוסיף ארטישוק; לבשל 2 דקות.
מוסיפים אורגנו, 1/8 מלח כפית, ו 1/8 כפית פלפל שחור.
מערבבים חלבונים ביצה, ביצים שלמות, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף.
מחממים מחבת nonstick קטנה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1/4 כפית שמן זית וחצי תערובת ביצה, ומבשלים עד הקצוות מתחילים להגדיר (כ 2 דקות). הרם את הקצוות של חביתה עם מרית, הטיית מחבת כדי לאפשר תערובת ביצה לא מבושל לבוא במגע עם מחבת. מבשלים 2 דקות או עד סט. כפית חצי תערובת תפוחי אדמה על חצי חביתה; מפזרים חצי גבינת עיזים מתפוררת. לשחרר חביתה עם מרית; לקפל לשניים. לבשל 2 דקות. חזור על הנוהל עם 1/4 כפית שמן זית, תערובת ביצים ותערובת תפוחי אדמה.