ארטישוק ופאבה פפרדל
ארטישוק ופפרדל פאבה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 741 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם לימון בתוספת כפות. מיץ לימון, פפרדל, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. נסו ארטישוק ופאבה פפרדל, יובה פפרדל עם אפונה אנגלית, עלי פאבה ובזיליקום, ו אספרגוס, ארטישוק וסלט שעועית פאבה (מתכונים דומים).
הוראות
סוחטים מיץ מלימון 1 לקערת מים קרים. הכן ארטישוקים כפי שמוצג מימין וחצוי חתיכות שוב לאורך; זרוק לקערה תוך כדי. הניחו בצד.
ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים פירורים. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד להזהבה בהירה ופריכה, 5 דקות.
מעבירים לקערה ומניחים בצד; לנגב מחבת נקייה.
מחממים סיר מים לרתיחה. בינתיים מחממים 2 כפות. חמאה 1 כף. שמן במחבת על אש בינונית.
מוסיפים ארטישוקים ו 1/2 כפית. ממליחים ומערבבים לציפוי; מבשלים, מכוסים, הופכים פעם אחת, עד שהארטישוקים זהובים ורכים בהירים, 10 דקות.
ממיסים הנותרים 1 כף. חמאה במחבת, מוסיפים שום, ומבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים יין ו 1 כף. מיץ לימון ומבשלים עד מעט מופחת, כ 3 דקות.
מוסיפים ארטישוקים מוקפצים ומבשלים בזמן שהפסטה מתבשלת.
מבשלים פסטה כמו החבילה מכוונת, הוספת פאבות למים באותו זמן (אם משתמשים אפונה, להוסיף רק ברגע האחרון או שניים).
מסננים, שומרים כ -1 כוס מי פסטה.
מוסיפים פסטה ופאבות לארטישוקים במחבת.
מערבבים פנימה עירית, פלפל ושאר 1/2 כפית. מלח 1 כף. שמן. מבשלים עד מחומם דרך, הוספת מים פסטה לפי הצורך כדי להרטיב.
מזלפים שמן, מערבבים פנימה מחצית מפירורי הלחם ומעבירים לפלטה.
מפזרים פירורים שנותרו ומגישים עם עוד שמן אם תרצו.
* מערבולת לחם במעבד מזון להכנת פירורים. להפגיז ולקלף פאבות טריות, הסר שעועית מהתרמילים, ואז הרתיח שעועית במים מומלחים 2 דקות. שעועית דמעה פתוחה בקצה העגול וקופצת מעורות קשים. מצא פאבות קלופות קפואות בשווקים במזרח התיכון.