ארטישוק ופנצנלה עגבניות
ארטישוק ועגבניה פנזנלה יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 555 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, עלי בזיליקום, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 16 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו ארטישוק ופנצנלה עגבניות, ארטישוק Panzanella, ו ארטישוק בייבי & Panzanella קייל דינוזאור (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם.
טפטוף את הלחם ואת לבבות ארטישוק עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל את הלחם והארטישוק עד חום זהוב בקצוות, על 6 דקות בסך הכל, הפיכת כל 2 עד 3 דקות.
הסר את הלחם ואת הארטישוקים מן הגריל ולהעביר לקערה גדולה.
מוסיפים את העגבניות, הזיתים והבזיליקום לקערה וזורקים כדי לשלב. בקערה קטנה, מערבבים יחד את שמן הזית, חומץ יין לבן, 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
טפטוף הרוטב על הסלט. לזרוק לשלב ומגישים מיד.