ארטישוק חם סלט כבד עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארטישוק חם סלט כבד עוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. לך לחנות ותביא ארטישוקים, תרד תינוק, שאלוט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סלט כבד עוף חם, כבד עוף חם וסלט תפוחים, ו כבד חם & סלט קשיו קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה. הצמד את העלים החיצוניים של כל ארטישוק.
חותכים את העלים והגבעולים, מקלפים את תחתית הארטישוק ומגרדים את החניקה הפרוותית. תמרח את החלק התחתון עם חצי הלימון.
מוסיפים את הארטישוקים למחבת ומבשלים עד למכרז, 15 דקות.
בינתיים, להקציף 3 כפות של שמן זית עם שאלוט, חומץ, גרידה, טימין וחרדל. מתבלים במלח ופלפל.
במחבת גדולה ולא דביקה, מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות. עונדים את כבדי העוף במלח ופלפל ומעיל קל בקמח. מבשלים אותם על חום גבוה בינוני עד עדיין ורוד בפנים, על 4 דקות; להעביר צלחת. לזרוק את השמן, להוסיף את הארטישוקים למחבת ולחמם דרך. מערבבים בכבדים ויניגרט.
מגישים את תערובת ארטישוק וכבד על mche.