ארטישוק טרי שעועית לבנה Crostini
המתכון ארטישוק טרי שעועית לבנה Crostini מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 89 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרק עוף במלח נמוך, בזיליקום בתוספת עלים, גבעולי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: ארטישוק טרי שעועית לבנה Crostini, קרוסטיני שעועית לבנה ארטישוק תרד, ו ארטישוק ושעועית קרוסטיני.
הוראות
להביא ארטישוק, מרק 6 כוסות, הבא 5מרכיבים לרתיחה בסיר גדול, להוסיףמרק יותר אם יש צורך לכסות. Reduceheat; כיסוי ומבשל עד artichhokehearts הם מאוד רך, על 50 דקות.צ ' יל ארטישוק בתערובת מרק, חשוף,עד קר, לפחות 2 שעות עד 1 יום.
הסר ארטישוקים מרק; ניקוז.משוך את העלים.
חותכים לבבות לקוביות 1/3 אינץ'; מניחים בקערה גדולה.
מערבבים שעועית, גבינה, 1/4 כוס בזיליקום קצוץ, ו 2 כפות oilinto לבבות. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים תנור ל 204°. מסדרים לחם על תבנית אפייה.
Bakeuntil מתחיל פריך, על 8 דקות
ציפוי ארטישוק כף על לחם.לסחוט מיץ לימון מעל; למעלה עם עלה בזיליקום.